Jump to content
The Uniform Server Community
Lee Davis

Uniform Server 14.0.3-ZeroXIV FAILS on Win 32-Bit Machines

Recommended Posts

Thought I'd upload to the latest version of US and, it fails miserably on my machine; leaving the annoying message pictured in the screenshot. Took minotaur's advice from their thread  - 

but there is still no joy, so I'll have to go backwards, but I don't remember which version I had on previously, so I feel I'm a little screwed. Don't have time or inclination to navigate to another server program.

HELP?!?!?!?!?!?

Screenshot (378).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

CURIOUSLY, I tried several backwards versions of the server down to 13.0 and NOTHING worked. I have a feeling it may be my new, 2TB Seagate not playing nice. Another thing I found was that there is a 13.X.X version that only has MariaDB and was ready to start up - going downward until I get a working version with MySQL db operations.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK! 12_4_2_ZeroXII is our rig of choice! Got it to fire up and have attached screenshot of it on machine, ready-to-go! Outside of this for 32-bit machines: not bloody likely 🤣😂😅🙄🤔🤦‍♂️

Screenshot (379).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

SO glad I bothered to help myself out. HOW MANY WEEKS AGO WAS THIS BROUGHT UP? Thass fine; as soon as development on latest project is done, all is dead 4 me here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...