Граніс Posted November 23 Report Share Posted November 23 Я багато чув, що фермери використовують дрони, і це покращує та робить роботу аграріїв легшою. Чи вірно це, і які саме функції вони виконують? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drirmer Posted November 24 Report Share Posted November 24 Зараз, у зв'язку з розвитком технологій, використання фермерами дронів є поширеним явищем. Їх часто використовують для моніторингу росту посівів, виявлення захворювань тощо. Я також задумався над купівлею дронів для агробізнесу, але думаю, чи буде це вигідно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneraze Posted November 25 Report Share Posted November 25 Вітаю! Так, дрони дуже корисні та вигідні у фермерстві. Я купив дрон ferm.in.ua та почав його використовувати, що дозволило суттєво зекономити кошти. Адже використання дронів не обмежується переглядом дозрівання чи виявленням хвороб. Вони також застосовуються для внесення добрив та поливу, що дозволяє уникнути пошкодження врожаю, як це може статися при використанні важкої сільськогосподарської техніки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts