Jump to content
The Uniform Server Community
Mr. Wicked

Images in my pages aren't showing the full image.

Recommended Posts

When I view the images through my folder, it is complete, but when I view it through the webpage on my server thing, part of the pic is cut off, even if I right click & view image, the full pic isn't there. I tried looking at it on all browsers & looked at it through both computers, still the same.

 

For example, this is one of the pics:

underconstructionxn1.gif

 

When I view it through the server, it looks like this:

picnotcompleteur8.th.jpg

 

All my pics are like that. If I link the image from a different host like Image Shack or FileDen, the full pic would show, but not from my server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dang, I wish it would stop doing that. I'm using imageshack to host my pics, yet I can't really keep track of all of them since they tend to delete pics. I'm still trying to figure out what the problem could be. So far people were able to download video & audio files, but images don't come out right.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...