Jump to content
The Uniform Server Community
NoGood@This

Error Log Viewer

Recommended Posts

Hi all!

 

Had a look in the error log viewer and every time I restart the apache service I get this error message:

[Mon Oct 23 21:25:19 2006] [notice] Apache/2.0.55 (Win32) DAV/2 PHP/5.1.1 configured -- resuming normal operations
[Mon Oct 23 21:25:19 2006] [notice] Server built: Oct 28 2005 02:08:11
[Mon Oct 23 21:25:19 2006] [notice] Parent: Created child process 1344
[Mon Oct 23 21:25:19 2006] [notice] Child 1344: Child process is running
[Mon Oct 23 21:25:19 2006] [notice] Child 1344: Acquired the start mutex.
[Mon Oct 23 21:25:19 2006] [notice] Child 1344: Starting 250 worker threads.
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] The syntax of this command is:\r\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] NET [ ACCOUNTS | COMPUTER | CONFIG | CONTINUE | FILE | GROUP | HELP |\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1]	   HELPMSG | LOCALGROUP | NAME | PAUSE | PRINT | SEND | SESSION |\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1]	   SHARE | START | STATISTICS | STOP | TIME | USE | USER | VIEW ]\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] The service name is invalid.\r\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] More help is available by typing NET HELPMSG 2185.\r\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:54 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:56 2006] [error] [client 127.0.0.1] System error 1060 has occurred.\r\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:56 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:56 2006] [error] [client 127.0.0.1] The specified service does not exist as an installed service.\r\r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi
[Mon Oct 23 21:25:56 2006] [error] [client 127.0.0.1] \r, referer: http://localhost/apanel/cgi-bin/en/rserver.cgi

 

Anyone else got this error ?


Nanoo Nanoo

NoGood@This Bork

Share this post


Link to post
Share on other sites

That because the service is not installed. Installing Uniform Server does not automatically install the Service... thats a special plugin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...