Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
411

apanel

Recommended Posts

1. dear devel, i dont like apanel on uniformserver 3.3.

whay dont you use iframe or standard html div (css) to get scroll the content?

 

2. it's to difficult to start the server. i should run the bat file twice to get the server run.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a. Don't worry about the scrolling problem, it will be removed in next version and replaced with someething better...

 

b. Difficult to start server? All you have to do is use Server_Start.bat or Disk Start.vbs...? If you are trying to start MySQL with the server, use Disk Start.vbs

 

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. problem with Server_Start.bat. why? it cant create W: drive an when open browser, the browser like looping the code (always refreshing). i dont know why

 

why i send u this bugs? bcause i love ur app :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

V3.3

i've try to run the .vbs, but still can't create drive and start the server

(not showing the cmd window--starting apache server)

when i check from task manager (processes tab) i'm not found apache.exe & the uniserver app runing.

 

my os: windows xp pro

Share this post


Link to post
Share on other sites

k, if you are using Windows XP, then it should definately work on your PC unless you have a program blocking port 80 or a firewall.

 

Do you have single installations of PHP, MySQL, or Apache? or have you ever installed them seprately before using their EXE installers?

 

Does Server_Start.bat give you an error?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no devel. i dont have webserv installed on my pc. cause i know if any webserv running, another server cannot run. i always install uniserv manualy (not using exe installation--i used zipped file and extracting to my pc).

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Does Server_Start.bat give you an error?

yes, Server_Start.bat give an error (and the .vbs too).

Share this post


Link to post
Share on other sites

And whats the error it gave you?

 

Also, do you already have a W:/ drive on your PC? Do youu hav Skype running or anythiing that could be blocking the server port [80]?

 

Cheeck C:/Windows/System32 for LIBMYSQL.DLL and make sure its not there...

 

But mainly, what is the error Start.bat gives you....

Share this post


Link to post
Share on other sites

no devel. i've installed port 80 on my pc. i've try uniserv on my friends computer that using winxp, uniserv still cannot run (not create W: drive or start apache & uniserv app)

 

there is no LIBMYSQL.DLL file on C:/Windows/System32

 

when i used v3.2a there is no error. only on v3.3 i've found an error (cannot create W: drive, when opened default browser cannot load the server, there is no apache and uniserv app run on my pc)

 

i think you need to check that bugs on v3.3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, but thats not a bug.. it works perfect on others PC so there has to be something blocking it on your PC...

 

Do you us Skype... you still haven't answered that question and did you check to make sure that a firewall or anitvirus software is not blocking port 80?

 

Which one did you download? UniServer3_3.exe? or which?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont use skype. i have disable script blocking option on my antivirus (norton).

 

UniServer3_3.zip not the exe or UniServer3_3_UPX.zip file

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try testing the .exe just to see if it will work...

 

The #1 thing that we need and you never gave to us... What error does Server_Start.bat give to you?

 

If it says it cannot create W:/ drive, then that means that you do not have Admin Account and therefore cannnot create a SUBST drive which is needed.

 

Do you have a Admin Account?

Share this post


Link to post
Share on other sites

devel, i have download UniServer3_3.zip, and work :D

thank you

i'm an admin <_<

 

have a nice day... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
<_ the program you used to uncompress zips must not have made empty directories... especially one for apache that is needed server start or even work.. src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D">

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...