Jump to content
The Uniform Server Community
Heinz Stapff

Win 8.1 UAC Localhost is IIS.html?

Recommended Posts

Hi guys, I'm back. Mom was sick for 2 years. She's better now.

I tried to load my Uniserver Orion thumb drive site on my new OS. Win 8.1 and found that with Orion the Unitray loaded to the tasckbar tray but recieved notification that port 80 was occupied by System process and the PID 4. Even though I can access all the html and images individualy I can't access the php apanel and typing http localhost into IE11 browser generates Microsoft IIS.html. MyAdmin and all php databases are unaccessable. No I can't shut off UAC in win 8.1. Which after 2 days of investigation seemed to be the better way to go but to no avail. I'm using FireFox now and still can't paste the images or alerts to this forum. i have used advanced settings in Chrome, Firefox and IE11 to turn on scripting and lowered all of the security settings, again to no avail. I can't even paste the Snagit Alert images I took to this forum?

When I downloaded the Latest UniserverZ package and ran the exe file the latest tray icon didn't even appear in the tray but recieved the same notification in the taskmanager about port 80 and PID 4 running process SYSTEM when I clicked on the Uniserver icon in the taskmanager running processes. Again I'm running it from thumb drive E as a program.

I need to access the databases I created in the Orion Uniserver but without appropriate credentials and access to localhost or apanel, I may never see them again. Any ideas would be greatly appreciated.

Oh, I did manage to get the Apache2 command prompt to show the same port errors but the command prompt wouldn't last more than a few seconds as it too has to be run at administration level. Getting command prompt to always run at that level might be better. Maybe I should add the Orion MyAdmin sites to trusted sites in IE11??? See the attachment shows up in FireFox but no paste image to inline text.post-4672-0-76566500-1411585059_thumb.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't paste in IE11 even though I approved the clipboard. Please see my latest post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...