Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
ARDV

can't access phpmyadmin

Recommended Posts

hello

 

when i click on phpmyadmin i get a script error

an error has occurred in the script of this page

line 926

could not complete the operation due to error 800a01ad

code 0

url: file:///D:/UniServer/uni_con/uni_con_program.hta

 

and no page is open

Share this post


Link to post
Share on other sites

didn't expect that the support is dead like that !

i'm stuck with this problem, at least give me the link of the phpmyadmin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not think it’s a problem with phpMyAdmin to confirm this type the following into your browser.

http://localhost/us_phpmyadmin/index.php

 

Do you have the same issue with buttons View www or Vew phpInfo?

 

I have no access to W8 however if you do a Google search for W8 error 800a01ad

code 0 you may find something specific to your installation.

 

Perhaps another user has experienced this type of issue.

 

Ric

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do not think it’s a problem with phpMyAdmin to confirm this type the following into your browser.

http://localhost/us_phpmyadmin/index.php

 

Do you have the same issue with buttons View www or Vew phpInfo?

 

I have no access to W8 however if you do a Google search for W8 error 800a01ad

code 0 you may find something specific to your installation.

 

Perhaps another user has experienced this type of issue.

 

Ric

 

thanks for the replay

the problem is not in phpmyadmin but in the all the buttons

but i was in a hurry to use phpmyadmin and need the link (that you gave me)

 

i've searched for that problem in w8 but couldn't find the solution yet, it seems that some files are missing or something like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Somehow I have messed up access to all databases. When I go to phpMyAdmin I immediately get an error message as follows:

 

#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

 

dot.gif phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
I think I accidently killed the username/password for uniform server. :(
Is there a way to fix this by editing a config file? If so, where do I find the file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...