Jump to content
The Uniform Server Community
jmadsen

vhost _default_ vs. localhost issue

Recommended Posts

Don't know how to better describe that for the title. The problem is:

 

I use vhosts extensively for my work, but occasionally I just slap some files into a localhost/mysite

 

When I use a vhost, I can set my first vhost the way it comes "out of the box":

 

<VirtualHost _default_:80>

DocumentRoot C:/UniServer/www

ServerName localhost

ErrorLog "logs/error.log"

CustomLog "logs/access.log" common

</VirtualHost>

 

But if I want to use localhost/mysite, I have to change it to:

 

<VirtualHost localhost:80>

DocumentRoot C:/UniServer/www

ServerName localhost

ErrorLog "logs/error.log"

CustomLog "logs/access.log" common

</VirtualHost>

 

Which is a pain, obviously, as it includes an apache restart.

 

my httpd.conf is set to:

 

ServerName localhost

 

.htaccess doesn't seem to be what is affecting it. Would really appreciate ti if someone could give me a lead on this!

 

Thanks,

 

Jeff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...