Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
steve1977

Reverse-Proxy and WSGI module and other things not working

Recommended Posts

I am running Coral 8.5.4 on Win7x64.

 

Apache is running.

 

However, when adding the following line to httd_conf, Apache stops working.

 

LoadModule WSGI_module modules/mod_wsgi.so

 

I have downloaded windows binaries of mod_wsgi.so from the following link and placed it into the right folder.

 

http://code.google.com/p/modwsgi/wiki/Down...heSoftware?tm=2

 

 

 

 

On separate note, also trying to set up reverse proxies also prevent Apache from running. All used to work well on an Orion version.

 

Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The version of mod_wsgi.so you are trying to use was compiled for Apache 2.2 and is not compatible with Apache 2.4 used in the Coral series.

 

Regarding reverse proxies please provide more detail as to what does not work and any errors stated in the Apache log files.

 

Note: Deleted cross post to avoid duplication.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...