Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
Raja Rama

Splash page is not opening

Recommended Posts

Hi,

 

I have extracted uniserver to C:/Uniserver and started as program. It has showed that port 80 is not free and hence I changed the apache port to 81. When I clicked start Apache, it got started and tried to open the splash file in my browser, but displayed a message webpage cannot be found. The URL showed it is redirecting to splash page and finally it did not open. But apache started and showing green. I am running on Windows 7 starter.

 

Is this because changing the port to 81? Can anyone suggest what went wrong? my hosts file on windows also has an entry 127.0.0.1 localhost in it.

 

Please advise..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good advice from traxxus.

 

In addition, when you change to port 81, you need to use localhost:81 or 127.0.0.1:81 to access the server.

 

Regards,

BobS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...