Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
rustybones

Failed to open stream error

Recommended Posts

Hi guys,

for some of my pages I get a 500 error, when checking the error log I see a lot of this:

 

[Mon Feb 28 17:02:44 2011] [error] [client 192.168.1.1] PHP Warning:  Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0, referer: http://mydomain.com/subdir
[Mon Feb 28 17:02:44 2011] [error] [client 192.168.1.1] PHP Fatal error:  Unknown: Failed opening required 'D:/UniServer/www/subdir/subdir2/index.html' (include_path='.;D:/UniServer/usr/local/php/includes;D:/UniServer/usr/local/php/pear;D:/UniServer/home/admin/www/plugins/pear/PEAR') in Unknown on line 0, referer: http://mydomain.com/subdir

 

This seems to happen only for some pages, from a VERY basic html page to some pages which include minimal PHP functions. Again this only seems to happen for some pages, not all pages within my site... I'm stumped, any help would be great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It states clear "Failed opening required" file, such that you should manually check that before fire up ;-)

 

Pay attention to filesystem integrity, permissions, mappings, et cetera ...

 

Hi guys,

for some of my pages I get a 500 error, when checking the error log I see a lot of this:

 

[Mon Feb 28 17:02:44 2011] [error] [client 192.168.1.1] PHP Warning:  Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0, referer: http://mydomain.com/subdir
[Mon Feb 28 17:02:44 2011] [error] [client 192.168.1.1] PHP Fatal error:  Unknown: Failed opening required 'D:/UniServer/www/subdir/subdir2/index.html' (include_path='.;D:/UniServer/usr/local/php/includes;D:/UniServer/usr/local/php/pear;D:/UniServer/home/admin/www/plugins/pear/PEAR') in Unknown on line 0, referer: http://mydomain.com/subdir

 

This seems to happen only for some pages, from a VERY basic html page to some pages which include minimal PHP functions. Again this only seems to happen for some pages, not all pages within my site... I'm stumped, any help would be great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...