Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
Larry973

Unable to run phpAdmin - errors

Recommended Posts

I was upgrading uniform server from 5.6.7 to 5.6.14. Some how I lost file associations. System asked to find application to run index.php. I selected php.exe. I realized this was a mistake.

 

launching phpmyadmin results in following error:

 

C:\Users\LarryL\AppData\Local\Temp\XijEuRqh-1.part could not be opened, because the associated helper application does not exist. Change the association in your preferences.

 

admin panel also does not run.

 

When checking server status, apache will not start.

 

removing unform server and reinstalling it does not resolve issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I do have apache started now after commenting out LoadModule php5_module "C:/UniServer/usr/local/php/php5apache2.dll"

 

LoadModule php5_module "C:/UniServer/usr/local/php/php5apache2_2.dll" is enabled.

 

I still am unable to access any of phpmyadmin, admin panel, etc. apache is unable to server php files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...