Jump to content
The Uniform Server Community
JTFinNH

Start_Server.bat Failure...

Recommended Posts

As part of my process of my reloading my computer I've been trying to move my UniServer Installation from my hard drive (back) to a USB drive. When I attempt to run the server directly from the start_server.bat on the drive, i get an error that it cannot find the location requested. Yet, when I use a shortcut I created for a Uniform Server in the exact location, it works. What is going to happen when I bring the USB drive to another computer (other than my own) and attempt to run the server.

 

An addendum...considering myself an intermediate, if not an advanced user, I frequently reassign the drive letter that is assigned to the USB drive when I use them on my computer.

 

(In the same vein, I have found that when assigning a usb drive to "a" or "b", Windows XP "sees" it as a floppy drive.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, first you might need to restart your PC, try it again, and this time, the main Server_Start.bat and not the shortcut. It should work regardless of whether or not your moved it from another location. It doesnt save location, its mobile so that shouldnt be a problem.

 

Let me know if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...