Jump to content
The Uniform Server Community
Sign in to follow this  
sjmagain

Error in hosts file: localhost:80 does not exist

Recommended Posts

I'm getting the above error message using the current version of US on Windows XP.

 

I can start/stop Apache and MySQL but get an error message on phpMyAdmin saying that the settings are wrong.

 

The error log doesn't appear to show anything:

 

- [Fri Jun 27 23:26:44 2008] [notice] Child 4028: Starting 250 worker threads.

- [Fri Jun 27 23:26:44 2008] [notice] Child 4028: Acquired the start mutex.

- [Fri Jun 27 23:26:44 2008] [notice] Child 4028: Child process is running

- [Fri Jun 27 23:26:43 2008] [notice] Parent: Created child process 4028

- [Fri Jun 27 23:26:43 2008] [notice] Server built: Jul 27 2006 15:55:03

- [Fri Jun 27 23:26:43 2008] [notice] Apache/2.0.59 (Win32) DAV/2 PHP/5.2.3 configured -- resuming normal operations

 

Any advice would be greatly appreciated.

 

TIA.

 

Sue

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the above error message using the current version of US on Windows XP.

 

I can start/stop Apache and MySQL but get an error message on phpMyAdmin saying that the settings are wrong.

 

The error log doesn't appear to show anything:

 

- [Fri Jun 27 23:26:44 2008] [notice] Child 4028: Starting 250 worker threads.

- [Fri Jun 27 23:26:44 2008] [notice] Child 4028: Acquired the start mutex.

- [Fri Jun 27 23:26:44 2008] [notice] Child 4028: Child process is running

- [Fri Jun 27 23:26:43 2008] [notice] Parent: Created child process 4028

- [Fri Jun 27 23:26:43 2008] [notice] Server built: Jul 27 2006 15:55:03

- [Fri Jun 27 23:26:43 2008] [notice] Apache/2.0.59 (Win32) DAV/2 PHP/5.2.3 configured -- resuming normal operations

 

Any advice would be greatly appreciated.

 

TIA.

 

Sue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the delay! been looking at transferring UniCenter

 

The page you are looking for is:

 

http://wiki.uniformserver.com/index.php/Ad...in_Virtual_Host

 

Its not a problem, hence not logged in the error file.

 

All the best

Ric :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Ric.

 

It appears that I don't have to do anything if I have only one website.

 

So the other problem I'm having must be unrelated.

 

I'll create a separate post.

 

Sue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...