Jump to content
The Uniform Server Community

Search the Community

Showing results for tags 'windows 10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forum
    • Announcements
    • Developer
  • Support
    • Uniform Server - Windows
    • Plug-Ins Support
    • Programming & Web Design
    • Trackers
  • Community
    • Open Discussion
    • Off-Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


SourceForge ID


Wiki ID


IRC Nickname

Found 2 results

  1. Goodmorning everyone, I have the version uniserver zero XIV and unicontroller XIV I would like to install composer. With the composer windows installation I selected C: \\ UniServerZ \\ core \\ php74 \\ php.exe for php. gives me the following errors: Program Output: PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_curl.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_mysqli.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_openssl.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_gd2.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_pdo_mysql.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_mbstring.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: PHP Startup: Failed to load ./extensions\\php_com_dotnet.dll, The specified file could not be found. in Unknown on line 0 I have enabled all the listed dlls in the php.ini file, but it keeps giving me error. What can I do?
  2. I'm trying to change the root password of the MySql and is not working, i try using the UI in normal & safe mode, the last one seems to work to change the port in Apache last time that was a problem, the message than it sends to me in two different pop-ups is: not sure how to proceed from here, did i need to change some permisions in some files or something like that?, and if it is the case, which ones? This happend when i download and update the uniform server (Today date is 05/03/2016) Any suggestions in how to fix this? I already tried to reset the root user & password using the button on the UI and I am using windows 10 64x. Any help, comment, question or request for clarification than help to solve this problem would be much apreciated too Thanks in advance.
×
×
  • Create New...