Jump to content
The Uniform Server Community

Search the Community

Showing results for tags 'version 1803 apache'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forum
    • Announcements
    • Developer
  • Support
    • Uniform Server - Windows
    • Plug-Ins Support
    • Programming & Web Design
    • Trackers
  • Community
    • Open Discussion
    • Off-Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


SourceForge ID


Wiki ID


IRC Nickname

Found 1 result

  1. I'm an old dog (75) not very good at learning new tricks. I still use Coral_8_0_0 to create my WAMP server and am comfortable with it, so please don't tell me to upgrade to 13_3_2_ZeroXIII. I have tried that and haven't yet worked out how to have several websites in the vhosts folder and get to them via the localhost. I promise that I will sort that out - but, meanwhile, I have another more pressing problem: I am running Windows 10 on a desktop computer, and I have Apache running as a service and I can : 1. Stop it when I like and restart it when I want; 2. Maintain 13 websites in the vhosts folder; 3. Look at each site via the localhost. A few weeks ago the Windows 10 OS was upgraded for April 2018 to version 1803, and my setup stopped working : 1. I could not stop or start apache either as a service or as a programme; 2. I could not look at my local sites via localhost. This was really annoying as I update most of these sites on a daily/weekly basis. Also Dreamweaver did not work properly as it could not access the local site. I uninstalled the version 1803 upgrade and - magic - Apache and Dreamweaver and the localhost worked perfectly again. HOW CAN I OVERCOME THIS PROBLEM ? I sync everything to my laptop which also has windows 10 (not yet upgraded) where everything works as I like. Today - the 1803 upgrade arrived and I installed it to see what would happen. Alas - Apache and localhost stopped (like on the desktop machine) so I uninstalled the upgrade and everything reverted back to normal. I would like to solve this problem before I get stuck into sorting out the latest version of WAMP. Any help will be gladly received. Thanks in advance.
×
×
  • Create New...