Jump to content
The Uniform Server Community

Search the Community

Showing results for tags 'unable'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forum
    • Announcements
    • Developer
  • Support
    • Uniform Server - Windows
    • Plug-Ins Support
    • Programming & Web Design
    • Trackers
  • Community
    • Open Discussion
    • Off-Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


SourceForge ID


Wiki ID


IRC Nickname

Found 1 result

  1. Hey guys, Ill start off by saying that I am not quiet good with any sort of coding, but I am a happy user of Uniform server and will probably continue using after 1 year of usage. Now, lets move on to the problem I accured today. It all started when I moved my UniServer File from C: to Dropbox, so I could share the file with a friend, so that we easily could edit it between us. But the problem acqured when I was going to start and run the Servers, they were unable to load. I rebooted the computer in hope of any sort of chance that the problem would fix but it never did. All it says is "Unable to start Apache (and MySql) Server"... Now what I've tried is to rebooting, and also moving it back to C: It also sometimes happens that either mysql or apache works, but the other don't. A important thing to add I think is that I redownload a new Uniform server, and it all worked correctly, so I think it's something wrong inside the Uniform servers, it might be something my friend did when he changed in www? Like I said Im not so good with this but is there anything else you need to know Ill try to get it. I really appreciate all help that I can get! Sincerely, Mernes
×
×
  • Create New...