Jump to content
The Uniform Server Community

mwil2006

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About mwil2006

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Main OS
    Other
  1. Hi, I have Uniform running on a Windows 10 platform and all is working except when I use Chrome. Using IE or Edge to browsing to my local server using a DNS name "https://mysite.co.uk" (example) works fine. Chrome however posts the following response: Your connection is not privateAttackers might be trying to steal your information from mysite.co.uk (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID I have learnt that since Chrome 58 the browser is not using the Common Name part of the certificate, it uses the Subject Alternate Names (SAN) to verify the address. https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=700595 - Chrome no longer accepts certificates that fallback to common name(ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID)Chromium removed support for matching common name in certificates in M58: * Issue 308330 * https://www.chromestatus.com/features/4981025180483584 QUESTION Is there a simple way of reconfiguring the openssl files supplied so that a SAN is added to the certificate when I use the GUI: "Apache->Apache SSL->Server Certificate and Key Generation"? Alternatively can you advise how using the command line/config files I can achieve the same outcome of a SAN? Many thanks :-)
×
×
  • Create New...