Jump to content
The Uniform Server Community

UniformUser

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About UniformUser

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Main OS
    Windows 7
  1. Running 11.8.1 copied the cron_test.php to my www folder using this block: [Test_cron_4] start = 2012-09-21 2:10:00period = 10path = http://localhost/cron_test.phpref = Nothing happens, no matter how patiently I wait. Cron log looks like: 21/02/2016 16:41:34 ### Log End ============================================= 21/02/2016 16:42:37 ### Log Start ===========================================21/02/2016 18:28:59 ### Log End ============================================= 21/02/2016 18:29:00 ### Log Start ===========================================21/02/2016 18:29:23 ### Log End ============================================= 21/02/2016 18:29:24 ### Log Start ===========================================21/02/2016 19:44:07 ### Log End ============================================= 21/02/2016 19:44:07 ### Log Start ===========================================21/02/2016 19:47:20 ### Log End ============================================= 21/02/2016 19:47:20 ### Log Start =========================================== By virtue of me starting and stopping Cron manually. The example should be running every 10 seconds, right? Any suggestions? I hoped by using this simplest scenario I might at least get something working so I could then tweak it to run what I actually want to run... Also, thanks for the excellent software. EDIT: It seems that the cron.ini changes weren't saving. Shutting down apache, mysql, and closing unicontroller, then editing cron.ini in notepad before restarting seems to have gotten the changes to take effect.
×
×
  • Create New...