Jump to content
The Uniform Server Community

Shelly300

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Shelly300

  • Rank
    Newbie

Previous Fields

  • Main OS
    Windows XP
  1. Thank you for your reply Ric this simple code is the contents of a file called helloworld.php <html> <head> <title>My First PHP Page</title> </head> <body> <?php echo "Hello World!"; ?> </body> </html> Thanks
  2. I hope I am in the correct section for this request. A search on discussion threads using 'echo not working' (and variations of) yielded nothing that can help me. I have been having some trouble with some complex php pages. Just in case I was over complicating things I decided to go back to basics and do some beginners tutorials and found a very annoying problem: echo is not working locally. The tutorial starts with a simple helloworld.php page and when run locally there is no 'Hello World' displayed on the page. However, when the page is uploaded to a host server the echo works just fine and 'Hello World' is displayed. Therefore I know there is nothing wrong with the file. I have my Uniform Server installed with defaults and have been using it successfully without a drama from the get-go... until now. Firefox will give me a blank page without the echo displayed; IE7 displays the page as text (showing html tags); and Chrome downloads the page to be opened as a text file. Notepad is my default when opening php and inc files. Please could someone tell me what settings need to be changed in my local server to rectify this. Thank you
×
×
  • Create New...