Jump to content
The Uniform Server Community

mrpanza

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mrpanza


  1. Ok, i change the the line 8 of start.bat

    it was "IF NOT ERRORLEVEL 1 goto started"

    and a i chage it to "IF NOT ERRORLEVEL 0 goto started"

     

    so, now in the DOS windows says

    "The server is working on the disk w:\ [http/127.0.0.1/a/]"

    then it open a window "W:" where i can see the content of "diskw" folder, and open the internet explorer but it apears to be wrong, it can´t open the page "http://localhost/a/" i try to open it with "http://127.0.0.1/a/" and "http://alejo/a/" but nothing. :angry:

     

    Thank you for taking the time ;)


  2. Hi, i just strat lerning php. So i downloaded the UniServ 3.2a just to test the pages i made. But i can´t make it work, when i run start.bat an error messege apaear en the DOS window and tells me this:

     

    ERROR!!!

    One of the instances of Apache server is started. Use stop.bat

    .

    Press any key to continue...

     

    Anyway i try to see an .php page and the browser didn´t find the server. I tryed http://localhost/cursophp/ejemplo.php, http://127.0.0.1/cursophp/ejemplo.php, http://alejo/cursophp/ejemplo.php, http://localhost/a/cursophp/ejemplo.php, http://127.0.0.1/a/cursophp/ejemplo.php and http://alejo/a/cursophp/ejemplo.php. But nothing works :angry:

     

    I´m runing W98se... and i put the page ejemplo.php in the E:\web servidor uniform\UniServer3_2a\diskw\www\cursophp

     

    So, i don´t know what else can i say... sorry for my english ;)

     

    NEED HELP!!!

    thank you!

×
×
  • Create New...