Jump to content
The Uniform Server Community

DJCheezy

Beta Tester
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About DJCheezy

  • Rank
    Beta Team Member
  • Birthday 10/12/1986

Previous Fields

  • Main OS
    Windows Vista

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.djcheezy.com/

Profile Information

  • Location
    WA State
  • Interests
    Stuff
  1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  2. Ok I put windows 7 x64 on backed up all my data first. I put Mona 4.3 on and its working fine all stable and no problems
  3. Switching to windows7x64 because vista fucking up a lot Edit: Also I do not see apache in the processes tab when doing CTRL Alt Delete Same with MYSQL
  4. Works fine and faster for me. I use my WOW Server on it just fine. I can always backup the databases
  5. Using Vista Ultimate x64 And that does not work I need this error fixed any suggestions? I do not want to loose my database and files and configuration.
  6. I tried to stop all servies using UniServer5.0-Nano But They wont stop I have to shut down my PC entirely.
  7. rofl 1,920 views posted two years ago xD
  8. Ok I will try that. will reply back once I test it. BananaAcid Thanks for the help that worked lol I thought leaving the # signs activated modules.
  9. Well this sucks it did not work. I even installed uniserver again.
  10. The above failed. I tried everything to get it to work. here is my fresh htaccess file Maybe you can edit it for me? This is for a vbulletin forum plugin vbseo that I need working. Website:Forum http://awesomecommunity.net/ Forum http://awesomecommunity.net/forum/ # Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
  11. I cant seem to get mod_rewrite to work and do not know how. Whenever I use software that uses mod_rewrite I go to my website And get this error Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Also I do not know how to get subdomains working on my server either Help me please! Using latest version of uniserver and using windows vista x64bit ultimate if that helps.
  12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
  • Create New...