Jump to content
The Uniform Server Community

gecko

Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About gecko

  • Rank
    Newbie
  1. Ok, so if all I have to do is put that file into the /usr/lib folder then it didn't work. If I was also supposed to modify a config file somewhere then I am not done yet. If all I had to do is put the file into the folder then would rewriting the script for use with a different database system work? If so what system would you recommend? hehe...and of course...is there a less drastic step? oh wait...the message in the apache error log changed...what does this mean: [Wed Oct 12 17:38:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: setup.cgi [Wed Oct 12 17:38:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] Can't locate auto/DB_File/autosplit.ix in @INC (@INC contains: W:/usr/lib .) at W:/usr/lib/AutoLoader.pm line 160.\r [Wed Oct 12 17:38:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] at W:/usr/lib/DB_File.pm line 184\r [Wed Oct 12 17:38:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] Can't locate Tie/Hash.pm in @INC (@INC contains: W:/usr/lib .) at W:/usr/lib/DB_File.pm line 19.\r [Wed Oct 12 17:38:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] Compilation failed in require at W:/cgi-bin/setup.cgi line 15.\r [Wed Oct 12 17:38:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] BEGIN failed--compilation aborted at W:/cgi-bin/setup.cgi line 15.\r Thanks... l8r, Jake (aka gecko)
  2. Ok...sorry for being so short with this one but I have a cgi script that is producing the following error in my apache error log: [Tue Oct 11 17:05:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: setup.cgi [Tue Oct 11 17:05:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] Can't locate DB_File.pm in @INC (@INC contains: W:/usr/lib .) at W:/cgi-bin/setup.cgi line 15.\r [Tue Oct 11 17:05:28 2005] [error] [client 127.0.0.1] BEGIN failed--compilation aborted at W:/cgi-bin/setup.cgi line 15.\r The part of the script 'I believe' it is hanging up on is: #!/usr/bin/perl ################################################################# # The Cool Host Hosting System # ################################################################# # Copyright (c) J.T. Cotton # # Last Modified 14th May 2004 # # Version 2.3a # # website: http://www.jtcotton.com # # e-mail: webmaster@jtcotton.com # ################################################################# #use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser); use Fcntl; use DB_File; eval "use DB_File"; if ($@) { &error_html("Module <b><u>DB_File</u></b> <font color=red>not found. Installation of DB_File is required. Please contact your server administrator and request that DB_File be installed.</font>."); exit; } Line 15 specifically is: use DB_File; I honestly don't know much about PERL but could this '500' error be produced by my cgi script calling an apache module that is not normally installed on a default UniformServer setup? If that is the case which module do I need? If that is not the case please let me know what more information you need to help me out. Oh, and the script I am trying to run is a setup script for a geocities style hosting program. All other cgi scripts that came with UniformServer seem to function as they should. Thanks much... l8r, Jake (aka gecko) gecko@digiraver.com http://www.digiraver.com
×
×
  • Create New...