Jump to content
The Uniform Server Community

pcarphanatik

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About pcarphanatik

  • Rank
    Newbie
  1. C'mere big guy! Maybe that procedure should be added to the documentation? Or Maybe I am just slow. p.s. yes the updated vers. is up and running smoothly!
  2. I've been running US 3.1 for awhile now and have been really happy with it so I need to throw in a monkey wrench! Is there a guide on updating US from a previous version to the latest without changing any of your settings or destroying the preciouse data held in your mysql tables? Or is my best bet to just start from scratch and make the necessary changes to the .htaccess files (and other files i don't remember) and create the mysql tables again? This server is just so damn stable I've forgotten most of the changes that will need to be made from a clean install.
  3. Heh, that is the whole reason I am not able to use Live IRC, I get prompted for a password to get out of the firewall. However, I guess I could proxy out.....wonder if anyone is watching for that kind of activity. Maybe it will get me a new higher paying job....maybe it will get me fired!
  4. Bahaha! No issues now! I used my powers of l33t speak confusion and the guy just gave me admin rights. (The sad part is I just told him exactly the problem I was experiencing) IS support: "Well you have to be able to do your job effectively". Me: Yes..that's right. Thanks very much for your help, I am up and running smoothly again. Can you give me another issue, maybe I can get network admin rights this time!
  5. Oooh, ooh I found this old thread...here you go... Let me ask you these questions so i can help you troubleshoot: A. Do you have Skype installed? NO B. Do you have an Anti-Virus Software Installed? YES, MCAFEE ANTIvirus C. Is your Anti-Virus Software blocking port 80? Not that I know... D. Do you have a drive on your PC already named W:/? NO E. Do you have any other programs that might be using or blocking port 80? Not that I know.. F. Do you have a drive named W:/? NO G. What OS is your computer running? Win XP sp2 H. What error does it bring up? disk w is busy... Sorry I cannot uninstall my antivirus...corporate network...limited acct etc. IIS is not running nor installed. I did netstat -a -b and port 80 did not show up as in use by any programs. I can ping localhost. libmysql.dll is ONLY in the uniserver directory...nowhere else on C: If it is something regarding permissions with the virtual drive creation I can call IS support and ask if it is possible for them to allow this on my machine since I need it for work related activities
  6. I've been running uniserver without any issues for awhile. I just want to say thanks to the developers because I have been able to use this program at work and run php support tickets locally for my own documentation use. Anyhow, we recently switched to windows xp sp2 from w2k and I cannot even get the drive w to mount. Even when I change the drive letter it still will not start. Even when I run stop.bat several times and then try start.bat again...it just won't start. I tried the suggestion of another user to use SUBUST...but I do not have permission to use that command. Is there anything else I can do??? Thanks in advance for your help!
×
×
  • Create New...