Jump to content


Photo

UniServer4_0


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 punk

punk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Main OS: Windows Vista

Posted 05 March 2009 - 12:43 PM

Attached File  AdminVirtualHost.JPG   28.53KB   167 downloadsUsing Uniform Server 4.0 on XP Pro SP 1
I've stumble on this :

First....
clickin' on some link on the admin page using IE
Posted Image

Return this
Posted Image


Second...
When I create Virtual Host on my server, it did create on httpd.conf file and also create folder just fine.
Not to mention host file on system32 folder perfectly....But when I tried to access it, my DocumentRoot
for the newly created VirtualHost seem to be running on /www and not on the designated DocumentRoot.
Even when I Restart Apache2 Service using the Admin page.
So to have my VirtualHost running, I have to stop the Apache Service using UniController and start it again.

##########VIRTUAL HOST SETUP##########
# somehost
<VirtualHost *>
ServerName wp
DocumentRoot /www/somehost
</VirtualHost>

Thus what is the use of Restart Apache2 Service ?

:) :) :)

On the other hand, Great Job on making the Uniform Server.
B)
Attached File  AdminVirtualHost.JPG   28.53KB   167 downloads
Attached File  IE.JPG   30.67KB   180 downloads

#2 DannyH

DannyH

    Beta Team Member

  • Beta Tester
  • PipPip
  • 57 posts
  • Location:East Sussex
  • Interests:IT Stuff, Open Source, Website Design, Mail Servers
  • Main OS: Windows XP

Posted 05 March 2009 - 05:57 PM

Hi Punk :)

Firstly I think you need to upgrade you computer to XP SP3 and 1E7 or Firefox

Regarding your virtual host settings I always restart my services after every new Virtual host creation and it works without fail every time

But like I said install all the latest updates and try again

Danny :)
Personal website

Uniform Server - hMail Server - Joomla

#3 punk

punk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
  • Main OS: Windows Vista

Posted 06 March 2009 - 02:22 AM

By wich way do you mean "restart my services" ??

was it using the admin panel or the UniController ??

Enlight me..

Thanks.

#4 DannyH

DannyH

    Beta Team Member

  • Beta Tester
  • PipPip
  • 57 posts
  • Location:East Sussex
  • Interests:IT Stuff, Open Source, Website Design, Mail Servers
  • Main OS: Windows XP

Posted 06 March 2009 - 01:02 PM

Hi Punk...

Enlight me..

If Uniform server is not installed as a service I use the Unicontroller
If Uniform is installed as a Service I use the Uninstall.bat & Install.bat

But that is my preference :) and I have never had a problem

Danny :)
Personal website

Uniform Server - hMail Server - Joomla




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users