Jump to content


Photo

apache started, but nothing there


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 gopo

gopo

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 17 April 2006 - 09:13 AM

Hi

I'm running Uniform Server 3.3 on my local computer (developping/testing) and I've used it for about a week now. I had another testing server before.
Strange: today I've started the server as usual, but all I get is a white screen. There is absolutley nothing there. I didn't do anything out of ordinary the last couple of days (opdates for instance), so I can't figure it out what's wrong.
When I'm starting the server I'm been redirected as usual to the /apanel/, but nothing. It seems like there is no server. Though I don't get any error when starting.
I even restarted my computer, but didn't helped.

Any ideas? Does any of you have this starnge problem?
:)

I'm running the server on a Win XP SP2

#2 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,351 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 17 April 2006 - 10:13 PM

Never had this problem before. Make sure you are not running another server or try downloading a new one and test it.

#3 soulboy

soulboy

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 April 2006 - 08:41 AM

Hi

I'm running Uniform Server 3.3 on my local computer (developping/testing) and I've used it for about a week now. I had another testing server before.
Strange: today I've started the server as usual, but all I get is a white screen. There is absolutley nothing there. I didn't do anything out of ordinary the last couple of days (opdates for instance), so I can't figure it out what's wrong.
When I'm starting the server I'm been redirected as usual to the /apanel/, but nothing. It seems like there is no server. Though I don't get any error when starting.
I even restarted my computer, but didn't helped.

Any ideas? Does any of you have this starnge problem?
:(

I'm running the server on a Win XP SP2

View Post



Hey
I've been using an older version of unifomr server for a few years and been very happy, many thanks...but just recently the same problem happened (I'm running win xp pro sp2 too...). I'm sorry, but I tried xampp which is huge and overbearing, but the same problem happened. Now I'm back, downloaded the latest version, and guess what? No difference whatsoever. In fact the redirect page kicks in, redirects, a flash of apanel comes up, and then zilch, nada, nuttin'. And apache has stopped, as quickly as it has started. hmmm. Just as I really need to start my latest project. Any help out there would be really handy....ta.

#4 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,351 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 30 April 2006 - 06:46 PM

Look for a file called LIBMYSQL.DLL in your C:/Windows or C:/Windows/System32 folder.

Also make sure you do not have Skype running, if you do, enter the settings to change the port for your incoming to somthing else other than port 80.

Please bear with us as we will try solving this problem, step by step. Troubleshooting where this problem may be coming from.


Thanks

#5 soulboy

soulboy

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 01 May 2006 - 05:01 AM

Look for a file called LIBMYSQL.DLL in your C:/Windows or C:/Windows/System32 folder.

Also make sure you do not have Skype running, if you do, enter the settings to change the port for your incoming to somthing else other than port 80.

Please bear with us as we will try solving this problem, step by step. Troubleshooting where this problem may be coming from.
Thanks

View Post


thanks, thanks thanks....I turned off skype and it worked..I feel stupid it was something that stupid..a conflict on the same port? Must get a port scanner to what is running on what....not really sure what you intend for LIBMYSQL.DLL : delete?edit?

#6 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,351 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 01 May 2006 - 10:03 PM

If you have it in there, delete it. It also causes problems.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users