Jump to content


Photo

phpMyAdmin Login


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kalpz

kalpz

    Beta Team Member

  • Beta Tester
  • PipPip
  • 132 posts
  • Location:New Zealand
  • IRC Nickname: LifeSteala
  • Main OS: Windows Vista

Posted 14 March 2005 - 01:49 PM

Hi, Im helping a friend install uniserver 3.2 or 3.1.1 as it says on admin panel...

um he's got multiple users for mysql. when you go into phpmyadmin, it automatically opens it up as root...how do you get it so every time you go into it, it pops up with login form...

Also, he has errors...like...

Notice: Undefined index: BgcolorOne in W:\home\admin\WWW\phpMyAdmin-2.6.0-beta2\tbl_properties_structure.php on line 119


theres about 30 of these when u click on a table from a database...all from different lines..any ideas? config.inc.php was changed to his ip not localhost...i have a feeling theres multiple places in that file to change???



Kalpz
ATOMIC Web Hosting 2007 - 2011
Shared Hosting - Reseller Hosting - Dedicated Servers - Virtual Private Servers (Request Dedicated/VPS Servers via E-mail)
E-mail: sales@atomicwebhosting.com Website: http://www.atomicwebhosting.com/

#2 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 15 March 2005 - 07:12 AM

No. Once you chnage it to the IP it should work. Did you access it with the IP also?

Sometimes this kind of error also happens in the Beta version.... but it also works fine after a retry...

About the user thing, i know it is possible but i never did really look into it.... i will try and find the info for you...

#3 MrX

MrX

    The Mad Theorist

  • Support Team
  • PipPip
  • 167 posts
  • Location:IRC :P
  • Wiki ID: MrX
  • IRC Nickname: MrX, MrX- and MrX_

Posted 18 March 2005 - 10:50 AM

http://www.phpmyadmi.../documentation/ --> Installation --> Using authentication modes

Hope that helps

#4 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 18 March 2005 - 11:46 AM

Remove the phpMyAdmin location address in the config.ini.php file and set the error for it, (right under it) to be TRUE instead of FALSE.

It should automatically detect the location itself.

Try that and tell me if it works.... but the Beta Version has been known to have a few bugs like the errors showing or not showing anything at all... :)

#5 kalpz

kalpz

    Beta Team Member

  • Beta Tester
  • PipPip
  • 132 posts
  • Location:New Zealand
  • IRC Nickname: LifeSteala
  • Main OS: Windows Vista

Posted 24 March 2005 - 10:51 PM

OOps, I forgot about this forum thread, hahaha. I will get a hold of my friend!! Will reply soon...


Kalpz
ATOMIC Web Hosting 2007 - 2011
Shared Hosting - Reseller Hosting - Dedicated Servers - Virtual Private Servers (Request Dedicated/VPS Servers via E-mail)
E-mail: sales@atomicwebhosting.com Website: http://www.atomicwebhosting.com/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users