Jump to content


Photo

Coral-B3


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Coral

Coral

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 40 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 26 September 2011 - 03:46 PM

I like the name! ;)
I was running Orion (forgot to close it down) started Coral-B3 using P icon and was pleasantly surprised at the error message. Ports in use, displayed full path to offending program. Closed down Orion.

Restarted Coral-B3 and received a new message, changed the MySQL password as recommended. Started both servers and installed Wordpress 3.2.1, works flawlessly. :)

Tested on W7-Home edition

#2 BobS

BobS

    Project Helper

  • Super Moderator
  • PipPipPip
  • 334 posts
  • Location:Santiago Chile
  • Interests:Retiring, computer systems, system design, model railroads....
  • Wiki ID: BobS
  • Main OS: Windows 7

Posted 28 September 2011 - 01:00 PM

Amazing, ain't it? Ric outdid himself. I just polished the door knocker. ;)

Did you follow the WordPress install info included, or just do-it-yourself?
I'm hoping to have time later this week to add those to the Wiki (as planned).

Also, have you looked at any of the included HTML docs?

Regards,
BobS

#3 Coral

Coral

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 40 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 28 September 2011 - 02:44 PM

Did you follow the WordPress install info included, or just do-it-yourself?


Followed instructions from this file UniServer\wiki_material\quick_install_guides\install_wordpress_3_2_1.txt

Also, have you looked at any of the included HTML docs?

Yes. Followed the Quick Start Guide User Configuration page and remapped www button to WordPress and disabled splash page.
At first the documentation menu seemed unstructured until I discovered it maps directly to the server configuration menu. One small comment, nowhere on the PHP page does it mention setting PHP e-mail this appears on page MSMTP apart from that documentation is excellent.

#4 BobS

BobS

    Project Helper

  • Super Moderator
  • PipPipPip
  • 334 posts
  • Location:Santiago Chile
  • Interests:Retiring, computer systems, system design, model railroads....
  • Wiki ID: BobS
  • Main OS: Windows 7

Posted 29 September 2011 - 10:35 AM

Thanks for your comments. I totally missed the two problems you brought up. Guess I'll have to make a few changes for that.
Regards,
BobS

PS. I told Ric a few months ago that you'd like the name. ;)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users