Jump to content


Photo

can't access phpmyadmin


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ARDV

ARDV

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Main OS: Windows 8

Posted 21 August 2013 - 12:40 PM

hello

when i click on phpmyadmin i get a script error
an error has occurred in the script of this page
line 926
could not complete the operation due to error 800a01ad
code 0
url: file:///D:/UniServer/uni_con/uni_con_program.hta

and no page is open

#2 ARDV

ARDV

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Main OS: Windows 8

Posted 22 August 2013 - 12:23 PM

didn't expect that the support is dead like that !
i'm stuck with this problem, at least give me the link of the phpmyadmin

#3 Ric

Ric

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 1,535 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cambridge,UK
  • Interests:Electronics
    Internet in general
    Open source projects
  • SourceForge IDmpgcan
  • Wiki ID: Ric
  • Main OS: Windows XP

Posted 22 August 2013 - 01:39 PM

I do not think it’s a problem with phpMyAdmin to confirm this type the following into your browser.
http://localhost/us_phpmyadmin/index.php

Do you have the same issue with buttons View www or Vew phpInfo?

I have no access to W8 however if you do a Google search for W8 error 800a01ad
code 0 you may find something specific to your installation.

Perhaps another user has experienced this type of issue.

Ric

#4 ARDV

ARDV

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
  • Main OS: Windows 8

Posted 23 August 2013 - 12:03 PM

I do not think it’s a problem with phpMyAdmin to confirm this type the following into your browser.

http://localhost/us_phpmyadmin/index.php

Do you have the same issue with buttons View www or Vew phpInfo?

I have no access to W8 however if you do a Google search for W8 error 800a01ad
code 0 you may find something specific to your installation.

Perhaps another user has experienced this type of issue.

Ric


thanks for the replay
the problem is not in phpmyadmin but in the all the buttons
but i was in a hurry to use phpmyadmin and need the link (that you gave me)

i've searched for that problem in w8 but couldn't find the solution yet, it seems that some files are missing or something like that.

#5 lpigott

lpigott

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Main OS: Windows 8

Posted 09 September 2014 - 11:58 AM

Somehow I have messed up access to all databases. When I go to phpMyAdmin I immediately get an error message as follows:

 

#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

 

dot.gif phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
 
I think I accidently killed the username/password for uniform server. :(
 
Is there a way to fix this by editing a config file? If so, where do I find the file?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users