Jump to content


'Orrible Cabbage's Content

There have been 2 items by 'Orrible Cabbage (Search limited from 11-December 17)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#3310 Problems with accessing server

Posted by 'Orrible Cabbage on 22 June 2006 - 01:42 AM in Uniform Server - Windows

No firewall, only the router. I am pretty sure I forwarded the port correctly, I did it the same way I have always done it. As far as I know, nothing else is using any of the ports I tried.

The only thing I can think of is that the ISP is blocking port 80, which is why I tried to change ports. Only, when I tried that the whole thing broke. Is there a specific set of things I must do to change the port to something other than 80?



#3291 Problems with accessing server

Posted by 'Orrible Cabbage on 20 June 2006 - 01:53 AM in Uniform Server - Windows

Hey all. I'm trying to run Uniform Server 3.3 on a windows 98 machine behind a linksys router. I have changed the memory allocation thingumy so that it starts fine.

My problem is that I can't access the server from outside. I have removed the restrictions from .htaccess and I have forwarded port 80 through to the server. When none of this worked (I just got various 'forbidden' or 'not found' errors) I tried changing the port the server was using by editing httpd.conf. However, when I change it to anything but 80, the whole thing stops working. It won't even redirect to the admin panel when I start the server.

If anyone has any suggestions as to how I may be able to fix this, it would be much appreciated. I am completely new to this, and I've only been able to get as far as I have by studying these forums, so it may be that I've missed something blatantly obvious.

Thanks.