Jump to content


Photo

totally unable to get cron to run anything


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 UniformUser

UniformUser

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
  • Main OS: Windows 7

Posted 21 February 2016 - 08:01 PM

Running 11.8.1

 

copied the cron_test.php to my www folder

 

using this block:

 

 

[Test_cron_4]

start  = 2012-09-21 2:10:00
period = 10
ref    =
 
Nothing happens, no matter how patiently I wait. Cron log looks like:
 
 
21/02/2016 16:41:34 ### Log End =============================================
 
21/02/2016 16:42:37 ### Log Start ===========================================
21/02/2016 18:28:59 ### Log End =============================================
 
21/02/2016 18:29:00 ### Log Start ===========================================
21/02/2016 18:29:23 ### Log End =============================================
 
21/02/2016 18:29:24 ### Log Start ===========================================
21/02/2016 19:44:07 ### Log End =============================================
 
21/02/2016 19:44:07 ### Log Start ===========================================
21/02/2016 19:47:20 ### Log End =============================================
 
21/02/2016 19:47:20 ### Log Start ===========================================
 
By virtue of me starting and stopping Cron manually. The example should be running every 10 seconds, right?
 
Any suggestions? I hoped by using this simplest scenario I might at least get something working so I could then tweak it to run what I actually want to run...
 
Also, thanks for the excellent software. :)
 
EDIT: It seems that the cron.ini changes weren't saving. Shutting down apache, mysql, and closing unicontroller, then editing cron.ini in notepad before restarting seems to have gotten the changes to take effect.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users