Jump to content


Photo

Separate CGI-Bins for a Dev Server?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Jackanape

Jackanape

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 27 posts
  • Location:The Interwebs
  • Interests:Poker, Web Coding and Design, and the ladies...well, my wife, mostly...
  • SourceForge IDJackanapesink
  • Main OS: Windows Vista

Posted 19 August 2007 - 07:07 AM

Well, thanks to some great help in another topic, I've got my dev server, with full Perl, up and running on my USB stick. I have several sites I'd like to develop locally with US, but they all are centered around a set of customized Perl scripts, i.e., they each need their own cgi-bin, and their own instances of the perl scripts.

Is there any way to configure US to allow cgi-bins in each www subfolder?
Currently Working on Coranto OS Content Management System
Honed my php at GottaTalkPoker

#2 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 19 August 2007 - 09:20 AM

That would require tweaking the server by you...

What is it that you are trying to do exactly... could be another easy way round it.

#3 Jackanape

Jackanape

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 27 posts
  • Location:The Interwebs
  • Interests:Poker, Web Coding and Design, and the ladies...well, my wife, mostly...
  • SourceForge IDJackanapesink
  • Main OS: Windows Vista

Posted 19 August 2007 - 10:38 AM

That would require tweaking the server by you...

What is it that you are trying to do exactly... could be another easy way round it.

My CMS is a perl script, so each separate site, or URL, within my dev server needs a separate installation of it, so it can be configured for that site. Basically, if each site could have its own cgi-bin, that solves the problem.

I have read and worked with the pac file tutorial from the UniCenter, but I'm not sure that covers this particular need?
Currently Working on Coranto OS Content Management System
Honed my php at GottaTalkPoker

#4 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 19 August 2007 - 10:47 AM

So are you going to be using virtual host or just folders...??

#5 Jackanape

Jackanape

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 27 posts
  • Location:The Interwebs
  • Interests:Poker, Web Coding and Design, and the ladies...well, my wife, mostly...
  • SourceForge IDJackanapesink
  • Main OS: Windows Vista

Posted 20 August 2007 - 05:33 AM

So are you going to be using virtual host or just folders...??


I was planning to use virtual hosting, but my concern was that I kept reading mention of the main cgi-bin only, so I wanted to check my options just to be sure.
Currently Working on Coranto OS Content Management System
Honed my php at GottaTalkPoker

#6 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 20 August 2007 - 08:11 PM

why cant you install each script in a different folder under the cgi-bin?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users