Jump to content


Photo

Firefox 2.0.0.13: Can't open phpMyAdmin


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Blackhawk

Blackhawk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 04 April 2008 - 07:44 AM

Hi!

I use Uniform Server 3.5 on WinXP SP2 Professional.

I started my server and visited "localhost/apanel/". If i pressed the link "phpMyAdmin" i got this mistake:
Warning: Cookie names can not contain any of the folllowing '=,; \t\r\n\013\014' (a:4:{i:0;s:1:"1";i:1;s:40:"5309983d4c1756700b374fb500f5bfe6f170c59b";i:2;i:1392467605;i:3;i:2;}) in W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\common.lib.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\common.lib.php:366) in W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\common.lib.php on line 413

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\common.lib.php:366) in W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php on line 107

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\common.lib.php:366) in W:\home\admin\www\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php on line 118

But if i tried it with Opera 9.26 on the same way, i can join the "phpMyAdmin" without any problems.

I prefer using Firefox so how can i solve this problem?

Thank you for answering!

#2 Ric

Ric

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 1,535 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cambridge,UK
  • Interests:Electronics
    Internet in general
    Open source projects
  • SourceForge IDmpgcan
  • Wiki ID: Ric
  • Main OS: Windows XP

Posted 05 April 2008 - 06:22 AM

This looks confusing; on the one hand it looks as if Firefox was corrupted during an update on the other it looks like a US coding problem.

I run XP-home with Firefox 2.0.0.13 with no problems.

You state US runs fine with Opera which indicates its not a US problem. A quick test would be to fire-up IE and see if that works. If it does I would think you have a corrupted version of Firefox.

Perhaps someone can offer a real cause to this problem.

All the best
Ric :)

#3 Blackhawk

Blackhawk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 05 April 2008 - 06:36 AM

Internet Explorer 7 works as well as the opera 9.26. Only my Firefox has this problems.
Which addons do you have installed?

#4 Ric

Ric

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 1,535 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cambridge,UK
  • Interests:Electronics
    Internet in general
    Open source projects
  • SourceForge IDmpgcan
  • Wiki ID: Ric
  • Main OS: Windows XP

Posted 05 April 2008 - 09:02 AM

I use the following:

DOM Inspector 1.8.1.13
Firebug 1.05
FireFTP 0.97.1

All the best
Ric

#5 Blackhawk

Blackhawk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 05 April 2008 - 10:11 AM

K. Then the Addons could not be the reason for this problem.

Some other opinions?

#6 Blackhawk

Blackhawk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 06 April 2008 - 02:10 PM

Is there an option i've changed which leads to this problem?

sry for this second post in row, but i can't edit my last post. :)

#7 Ric

Ric

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 1,535 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cambridge,UK
  • Interests:Electronics
    Internet in general
    Open source projects
  • SourceForge IDmpgcan
  • Wiki ID: Ric
  • Main OS: Windows XP

Posted 06 April 2008 - 04:32 PM

I have tried to reproduce the errors you receive and failed.

A thought crossed my mind; download a clean version of Firefox.

Preferably download the portable version from:
http://portableapps....irefox_portable
(2.0.0.13 for Windows, English 6.0MB)
Pop this on a USB memory stick, it will allow you to hack it around without changing your main browser version.

I tried various settings and it works fine. Shame but it does not help with your problem. Give the above a try and see what you get.

All the best
Ric :)

#8 Blackhawk

Blackhawk

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
  • Main OS: Windows XP

Posted 06 April 2008 - 05:10 PM

A try it is worth. I hope not that MozBackup is the reason for this problem. I like this very nice program to save my profile, cookies, addons and bookmarks.

But for testing i think i'll use opera 9.27. Will be less work. :)

Thx for helping.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users