Jump to content


Photo

Squirrelmail


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 411

411

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 15 posts

Posted 01 January 2006 - 06:56 AM

i've installed squirrelmail on uniserv, but i cant run the PERL configuration script (config/conf.pl)
i've set to #!/usr/bin/perl
UNiVORM Design Studio and Laboratory

#2 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 01 January 2006 - 09:26 AM

Does it give you an error? anythiing?

PS: when looking for support? tell us everything that happened so we can try to help you better.. not just: it didn't work :lol:

Try testing a sample perl file also... just to see if that will work...

BTW: Where are you installing it to? Which folder? /www/ or /cgi-bin/?

#3 411

411

    Junior Member

  • Member
  • Pip
  • 15 posts

Posted 02 January 2006 - 09:14 AM

i've installed on /www/ forlder. is that false? sorry cause i never use perl/cgi script before.
UNiVORM Design Studio and Laboratory

#4 olajideolaolorun

olajideolaolorun

    Project Manager

  • Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,347 posts
  • Gender:Male
  • Location:Atlanta, GA
  • SourceForge IDempirex
  • Wiki ID: olajideolaolorun
  • IRC Nickname: Olajide
  • Main OS: Windows 10

Posted 03 January 2006 - 10:30 PM

Try putting it and testing it under /cgi-bin/

Thats the normal place for Perl Scripts...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users